Indische Partij

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Indische Partij iku parté pulitik ing Hindia-Walanda. Parté iki diadegaké déning Douwes Dekker, Tjipto Mangoenkoesoemo, lan Soewardi Soerjaningrat ing taun 1912.