Inbox

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Inbox iku siji acara télévisi sing ditayangaké déning SCTV saben dina jam 07.00 WIB. Acara iki diwiwiti ing tanggal 3 Dhésèmber 2007. Iisi acara sing magepokan karo musik lan digiyaraké sajeroning 2 jam.

Présènter[besut | besut sumber]

Présènter tetep[besut | besut sumber]

Présènter tamu[besut | besut sumber]

Mantan présènter[besut | besut sumber]

Inbox Awards 2008[besut | besut sumber]

Ing tanggal 24 Agustus 2008, dianakaké penghargaan Inbox kanthi pamenang dipilih liwat polling sms.

Pamenang[besut | besut sumber]

  • Pranata cara paling favorit: Dimas Beck
  • Koreografi Klip Paling favorit: The Changcuters-I Love U Bibeh
  • Modhèl Klip Priya Paling favorit: Ahmad Al Ghazali (Al)-Munajat Cinta
  • Modhèl Klip Wanita Paling favorit: Shireen Sungkar-Dik (Wali))
  • Pasangan Klip Paling favorit: Pasha dan Rossa-Tercipta Untukmu
  • Adegan Klip Paling favorit: Ahmad Abdul Qodir Jaelani (Dul)
  • Video Klip Paling favorit: Andra & The Backbone
  • Lokasi Paling favorit: Ciwalk, Bandung, Jawa Kulon

Inbox Awards 2009[besut | besut sumber]

Minangka Inbox awards sing kapindho. Digelar dina Setu, 15 Agustus 2009 ing Taman Buah Mekarsari, Bogor.

Pamenang[besut | besut sumber]

  • Modhèl Cowok Paling favorit: Pasha "Ungu"
  • Modhèl Cewek Paling favorit: Alyssa Soebandono
  • Nada Sambung Paling laris: Wali-Cari Jodoh
  • Video Klip Paling Seru: Rossa
  • Pendatang Baru Paling favorit: The Virgin-Cinta Terlarang
  • Lagu Paling Banyak Di-request: The Virgin-Cinta Terlarang
  • Penampilan Paling Seru Video Klip: ST 12
  • Band Paling Seru Di Inbox: Five Minutes

Inbox Awards 2010[besut | besut sumber]

Gelaran acara Inbox Awards 2010 diadani dina Minggu 3 Oktober 2010, ing Lapangan Tegallega, Bandung, Jawa Kulon.[1]

Pamenang[besut | besut sumber]

  • Video Klip paling favorit: Vierra-Seandainya
  • Modhèl Video Klip Paling favorit: Naga Lyla (Lyla-Detik Terakhir)
  • Modhèl Video Klip Cewek paling favorit: Mitha The Virgin (Triad-Selir Hati)
  • Pembawa Acara InBox paling favorit: Andhika Pratama
  • Adegan Video Klip paling seru: Tantri Kotak (grup musik) ditabrak mobil pacar (Kotak-Pelan2 Saja)
  • Penampilan Band paling seru ing Video Klip: ST 12-Aku Padamu
  • Penampilan Band paling seru ing Inbox: Ungu (grup musik)
  • Pasangan paling Seru ing Video Klip: Teuku Wisnu dan Shireen Sungkar (Teuku Wisnu dan Shireen Sungkar-Cinta Kita)
  • Paraga anyar paling akèh direquest: Zivilia

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. [1], diakses 1 Dhésèmber 2010

Pranala njaba[besut | besut sumber]