Inbox

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
inBox
Genre Musik
Digelar déning Astrid Tiar
Gading Marten
Andhika Pratama
Negara asal  Indonesia
Basa asli Basa Indonesia
Gunggung episode 1.259 (hingga 8 September 2011)
Prodhuksi
Eksekutif prodhuser Moenir Rahmat
Kapernah di luar studio
Suwéné acara 120 menit
Pambabaran
Saluran tivi SCTV
Lakuné acara 3 Dhésèmber 2007 – 19 Mèi 2012

Inbox iku siji acara télévisi sing ditayangaké déning SCTV saben dina jam 07.00 WIB. Acara iki diwiwiti ing tanggal 3 Dhésèmber 2007. Iisi acara sing magepokan karo musik lan digiyaraké sajeroning 2 jam.

Présènter[besut | besut sumber]

Présènter tetep[besut | besut sumber]

Présènter tamu[besut | besut sumber]

Mantan présènter[besut | besut sumber]

Inbox Awards 2008[besut | besut sumber]

Ing tanggal 24 Agustus 2008, dianakaké penghargaan Inbox kanthi pamenang dipilih liwat polling sms.

Pamenang[besut | besut sumber]

  • Pranata cara paling favorit: Dimas Beck
  • Koreografi Klip Paling favorit: The Changcuters-I Love U Bibeh
  • Modhèl Klip Priya Paling favorit: Ahmad Al Ghazali (Al)-Munajat Cinta
  • Modhèl Klip Wanita Paling favorit: Shireen Sungkar-Dik (Wali))
  • Pasangan Klip Paling favorit: Pasha dan Rossa-Tercipta Untukmu
  • Adegan Klip Paling favorit: Ahmad Abdul Qodir Jaelani (Dul)
  • Video Klip Paling favorit: Andra & The Backbone
  • Lokasi Paling favorit: Ciwalk, Bandung, Jawa Kulon

Inbox Awards 2009[besut | besut sumber]

Minangka Inbox awards sing kapindho. Digelar dina Setu, 15 Agustus 2009 ing Taman Buah Mekarsari, Bogor.

Pamenang[besut | besut sumber]

  • Modhèl Cowok Paling favorit: Pasha "Ungu"
  • Modhèl Cewek Paling favorit: Alyssa Soebandono
  • Nada Sambung Paling laris: Wali-Cari Jodoh
  • Video Klip Paling Seru: Rossa
  • Pendatang Baru Paling favorit: The Virgin-Cinta Terlarang
  • Lagu Paling Banyak Di-request: The Virgin-Cinta Terlarang
  • Penampilan Paling Seru Video Klip: ST 12
  • Band Paling Seru Di Inbox: Five Minutes

Inbox Awards 2010[besut | besut sumber]

Gelaran acara Inbox Awards 2010 diadani dina Minggu 3 Oktober 2010, ing Lapangan Tegallega, Bandung, Jawa Kulon.[1]

Pamenang[besut | besut sumber]

  • Video Klip paling favorit: Vierra-Seandainya
  • Modhèl Video Klip Paling favorit: Naga Lyla (Lyla-Detik Terakhir)
  • Modhèl Video Klip Cewek paling favorit: Mitha The Virgin (Triad-Selir Hati)
  • Pembawa Acara InBox paling favorit: Andhika Pratama
  • Adegan Video Klip paling seru: Tantri Kotak (grup musik) ditabrak mobil pacar (Kotak-Pelan2 Saja)
  • Penampilan Band paling seru ing Video Klip: ST 12-Aku Padamu
  • Penampilan Band paling seru ing Inbox: Ungu (grup musik)
  • Pasangan paling Seru ing Video Klip: Teuku Wisnu dan Shireen Sungkar (Teuku Wisnu dan Shireen Sungkar-Cinta Kita)
  • Paraga anyar paling akèh direquest: Zivilia

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. [1], diakses 1 Dhésèmber 2010

Pranala njaba[besut | besut sumber]