In the Land of Blood and Honey

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. In the Land of Blood and Honey nggih punika filem sandiwara romantis saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Angelina Jolie. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario lan juru damel. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Gabriel Yared. Sinematografi dipuncakaken déning Dean Semler, Wondéné juru besut kalampahaken déning Patricia Rommel. Para juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Zana Marjanović, Goran Kostić, lan Rade Šerbedžija. In the Land of Blood and Honey dipunbabar kagem pamirsa Amérikah Sarékat surya 23 Desember 2011, kanthi winatesan.[4]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Jolie signe aussi le scénario du long-métrage". Showbizz.net. Retrieved November 23, 2011.
  2. "Jolie in charge, as director and mom". USA Today. October 12, 2011. Dijupuk December 14, 2011. 
  3. In the Land of Blood and Honey;BoxOfficeMojo
  4. "Movie fans get glimpse of Jolie's 'Blood and Honey'". Reuters. October 21, 2011.

Pranala njawi[besut | besut sumber]