In Time (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. In Time (sadêrêngipun ngagem sesirah Now dan I'm.mortal)[1] nggih punika filem laga fiksi ilmiyah saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Andrew Niccol. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario. Ingkang ngayahi minangka juru damel nggih punika Marc Abraham, sesarenganAmy Israel, Kristel Laiblin, lan Eric Newman. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Craig Amstrong, sinematografi dipuncakaken kaliyan Roger Deakins. Wondéné Zach Staenber nindakaken minangka juru besut. Para juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Amanda Seyfried, Justin Timberlake, Cillian Murphy, Olivia Wilde, Matt Bomer, Alex Pettyfer, Johnny Galecki lan Vincent Kartheiser. In Time kababar ing surya 28 Oktober 2011.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Pandamelan[besut | besut sumber]

Ing surya 12 Juli 2010 wonten pawartos bilih Amanda Seyfried dipuntawani supados saget maragani minangka paraga utama.[2] Ing surya 27 Juli 2010, Justin Timberlake semanten ugi dipun tawani.[3] Ing surya 9 Agustus 2010, Cillian Murphy mratélakaken bilih piyambakipun sampun nyawiji sesarengan kaliyan para juru paraga filem punika.[4]

Foto-foto kapisan ing lokasi pamundhutan gambar kawartosaken ing tanggal 28 Oktober 2010.[5] 20th Century Fox lan New Regency badhé ngedum filem punika, lan Strike Entertainment kagunganipun Marc Abraham lan Eric Newman badhe ngayahi jejibahan minangka pandamel film.[6]

Dhumateng Kristopher Tapley saking InContention.com, Roger Deakins ngendika bilih piyambakipun badhe ngrekam filem punika lumantar médhia digital.[7]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Rich, Katey (2010-11-01). "I'm.mortal Retitled Now, Adds Alex Pettyfer And Matt Bomer To Cast". Cinema Blend. Dijupuk 2010-12-10. 
  2. Gallagher, Brian (2010-07-12). "Amanda Seyfried Signs on to I'm.mortal". MovieWeb.com. Dijupuk 2010-12-10. 
  3. Douglas, Edward (2010-07-27). "Justin Timberlake Leading I'm.mortal?". ComingSoon.net. Dijupuk 2010-12-10. 
  4. Gallagher, Brian (2010-08-09). "Cillian Murphy to Star in I'm.mortal". MovieWeb.com. Dijupuk 2010-12-10. 
  5. "Timberlake and Seyfried Spotted Filming Their New Thriller". ComingSoon.net. 2010-10-28. Dijupuk 2010-12-10. 
  6. Sneider, Jeff (2010-08-09). "Justin Timberlake, Cillian Murphy in Talks to Join 'I'm.mortal". TheWrap.com. Dijupuk 2010-12-10. 
  7. Tapley, Kristopher (2010-12-22). "TECH SUPPORT INTERVIEW: ‘True Grit’ cinematographer Roger Deakins". InContention.com. Dijupuk 2010-12-30. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]