Iłowa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Iłowa
POL Iłowa COA.svg
Lambang Iłowa
POL Iłowa map.svg
Lokasi Iłowa
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lubusz
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Iłowa
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Iłowa (Jerman Halbau) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.