Hucap

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hucap, utawi Tahu Kecap, inggih punika dhaharan tradhisional khas saking Kuningan . Dhaharan punika wujudipun kadosdene Ketoprak. Dhaharan punika kadamel saking bahan dhasar kadosdene tahu goreng, bumbu kecap, duduh kacang lan kupat.