Hortobágyi palacsinta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Hortobágyi palacsinta
Hortobagy palacsinta.JPG
JinisPancake
Panggonan asalHungary
Tlatah utawa prajaHungary Alföld
Woworan pokokMeat (usually veal), onions, spices, pepper and sour cream
Buku masakan: Hortobágyi palacsinta  Médhia: Hortobágyi palacsinta

Hortobágyi palacsinta minangka Crêpe Honggari sing gurih, diisi daging (biasane daging sapi ). Daging disiapake minangka rebusan; daging cincang digoreng nganggo bawang lan rempah-rempah kaya pörkölt utawa sajian paprikás, nggunakake daging pedet, daging sapi karo jamur, pitik, utawa sosis Honggari . Crêpes diiseni daging cincang, diselehake ing pungkasane, lan dipanggang ing oven nganggo paprika [1] lan <i id="mwEg">tejföl</i> (krim asem), banjur diubengi peterseli sing seger.[2] Pilihan sing kawentar ing Honggari yaiku muter crepes sing wis diisi, utawa dilipat dadi setengah lan gulung ing sisih sing luwih cekak. Crêpes sing digulung banjur bisa ditumpukake karo saos sing diwutahake.[3]

Crepe-Hungaria
Crepe-Hungaria

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Bennitt, L. (2010). The Rough Guide to Europe On A Budget. Music rough guide. Rough Guides Limited. p. 584. ISBN 978-1-84836-458-5.
  2. "HORTOBÁGYI PALACSINTA". manusmenu.com. Dibukak ing 29 April 2015.
  3. "Healthy Savory Crepe Recipe with Meat Filling". suncakemom.com/.