Hipotesis Deskriptif

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

dugaan ngenani asil ing sawijining variabel ingkang mandiri ingkang gadhah wangsulan ingkang bènten-bènten. Tuladha: sepira dhuwur mu?.