Hikayat Seri Rama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hikayat Sri Rama iku sawijining hikayat ing basa Melayu ngenani Sri Rama. Hikayat iki mèmper karo Kakawin Ramayana.