Hendrik Brouwer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hendrik Brouwer

Hendrik Brouwer (lair antara tanggal 24 Maret-18 Juli 1581-Valdivia, Amérika Kidul, 7 Agustus 1643) iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 8. Dhèwèké maréntah antara taun 16321636.

Uga delengen[besut | besut sumber]


Jabatan pamaréntahan
Didhisiki déning:
Jacques Specx
{{{jabatan}}}
1613
Diganti déning:
Jacques Specx
Didhisiki déning:
Jacques Specx
{{{jabatan}}}
1632-1636
Diganti déning:
Antonio van Diemen