Hash soklat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Hashbrowns
Mmm... sliders and deep fried hash browns (7958927842).jpg
Shredded hash browns, pictured with slider sandwiches.
Jeneng liyanéHashed brown potatoes
Panggonan asalUnited States
Diréka nalika1890
Ènergi panganan
(per 100 g ajangan)
326 kcal (1365 kJ)
Ajining nutrisi
(per 100 g ajangan)
Protéin2.6 g
Lemak22 g
Karbohidrat32 g
Buku masakan:   Médhia: Hashbrowns

Hash soklat, uga soklat sing dikatutake, minangka panganan sarapan Amerika sing populer ; sawetara resep nambah bawang dicincang utawa dirajang. [1] Coklat Hash pisanan diwiwiti ing menu sarapan ing New York City ing taun 1890an. Coklat Hash minangka panganan sarapan pokok ing restoran ing Amerika Utara, sing asring digoreng ing kompor utawa panggangan umum. [2]

Ing sawetara tlatah ing Amerika Serikat, coklat hash pancen nuduhake kentang goreng wajan utawa wajan, dene kentang goreng lan wajan diarani kentang goreng utawa kentang ing omah lan disajikake minangka sajian sajian liyane. [2]

Coklat Hash minangka produk sing diproduksi massal sing kawentar sing didol kanthi kulkas, beku [3] [4] lan dehidrasi.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Spieler, M.; Giblin, S. (2012). Yummy Potatoes: 65 Downright Delicious Recipes. Chronicle Books LLC. p. 24. ISBN 978-1-4521-2528-2. Dibukak ing January 5, 2017.
  2. a b Slater, Nigel (November 4, 2006). "Nigel Slater: Making a hash of it". The Guardian.
  3. Butts, L. (2000). Okay, So Now You're a Vegetarian: Advice and 100 Recipes from One Vegetarian to Another. Broadway Books. p. 64. ISBN 978-0-7679-0527-5. Dibukak ing January 5, 2017.
  4. Snider, N.; Boisvert, C. (1985). Frozen Food Encyclopedia for Foodservice: Formerly Frozen Food Institutional Encyclopedia. National Frozen Food Association. p. 114. Dibukak ing January 5, 2017. Frozen hash browns are scored on color, defects, texture; grading also is based on flavor and odor.