Harenkarspel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Harenkarspel
Harenkarspel wapen.png
Lambang Harenkarspel
LocatieHarenkarspel.png
Lokasi Harenkarspel
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Harenkarspel.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Harenkarspel iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.