Hannah Montana: The Movie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hannah Montana: The Movie
215px
Poster Film
Disutradarani Peter Chelsom
Diprodhuseri David Blocker
Billy Ray Cyrus
Alfred Gough
Miles Millar
Steven Peterman
Michael Poryes
Ditulis déning Dan Berendsen
Adhedhasar Hannah Montana
déning Michael Poryes
Rich Correll
Barry O'Brien
Dibintangi Miley Cyrus
Billy Ray Cyrus
Emily Osment
Jason Earles
Mitchel Musso
Moisés Arias
Lucas Till
Dimusiki John Debney
Sinématografi David Hennings
Dibesut déning Virginia Katz
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Walt Disney Pictures
Tanggal metu
  • April 10, 2009 (2009-04-10)
Suwéné
102 Menit[1]
Nagara Amérika Sarékat
Basa Inggris
Rantaman $35 million[2]
Kalarisan $155,545,279[3]

Hannah Montana: The Movie nggih punika filem komedi musikal ingkang kadamel déning Walt Disney Pictures adhedhasar saking komedi musikal sinambungan ingkang naté kagiyaraken wonten Disney Channel, Hannah Montana. Filem punika dipunbabar ing surya 10 April 2009, déning Walt Disney Pictures. Hannah Montana: The Movie kaarahaken déning Peter Chelsom adhedhasar saking skénario anggitan Daniel Berendsen. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel nggih punika David Blocker, Billy Ray Cyrus, Alfred Gough, Miles Millar, Steven Peterman, lan Michael Poryes. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Miley Cyrus, Emily Osment, Mitchel Musso, Jason Earles, Moises Arias, Lucas Till, lan Billy Ray Cyrus.

Pandamelan filem kawiwitan ing wulan April 2008, dumunung wonten Columbia, Tennessee, lan Los Angeles, California, pinungkas ing wulan Juli 2008.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Bebungah lan nominasi[besut | besut sumber]

MTV Movie Awards[4]
Taun Kategori Panampi Kasil
2009 Best Song from a Movie Miley Cyrus (for the song "The Climb") Menang
Breakthrough Performance Female Miley Cyrus Nominasi
Teen Choice Awards[4]
2009 Choice Movie Actress: Music/Dance Miley Cyrus Menang
Choice Hissy Fit Menang
Choice Movie Actor: Music/Dance Jason Earles Menang
Choice Movie Fresh Face Female Emily Osment Nominasi
Choice Movie Liplock Miley Cyrus and Lucas Till Menang
Choice Music Single Miley Cyrus(for the song "The Climb") Menang
Choice Movie: Music/Dance Movie Menang
Choice Music Album: Soundtrack Menang
People's Choice Awards[4]
2010 Favorite Family Movie Cast Menang
Kids' Choice Awards[4]
2010 Favorite Movie Actress Miley Cyrus Menang
Golden Raspberry Awards[4]
2010 Worst Actress Miley Cyrus Nominasi
Worst Supporting Actor Billy Ray Cyrus Menang

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]