Hamataliwa cooki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hamataliwa cooki
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Ordho: Araneae
Famili: Oxyopidae
Spésies: Hamataliwa cooki
Jeneng binomial
Hamataliwa cooki
##ilmuwan##, 1989

Hamataliwa cooki iku spésies kemangga sing kalebu sajeroning famili Oxyopidae. Spesies iki uga péranganing génus Hamataliwa lan ordo Araneae. Jeneng ngèlmiah saka spésies iki sapisan dibabar ing taun 1989 déning Grimshaw.

Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Northern Territory, Queensland.

Réferènsi[besut | besut sumber]