Halibut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Atlantic halibut

Halibut minangka jeneng umum kanggo loro iwak gepeng ing genus Hippoglossus saka kulawarga flounder mripat sisih tengen lan, ing sawetara wilayah, lan sing kurang umum, spesies iki iwak gedhe liyane gedhe.