Hal Holbrook

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hal Holbrook (2007)

Harold Rowe "Hal" Holbrook (February 17, 1925) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]