Hal Holbrook

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Hal Holbrook (2007)

Harold Rowe "Hal" Holbrook (February 17, 1925) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Catheta suku[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hal_Holbrook&oldid=1086911"