Hal Holbrook

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Hal Holbrook (2007)

Harold Rowe "Hal" Holbrook (February 17, 1925) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]