Hal Holbrook

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Hal Holbrook (2007)

Harold Rowe "Hal" Holbrook (February 17, 1925) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]