György Garics

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
György Garics
György Garics Austria.jpg
Katerangan priangga
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Bologna
Angka 8
Karir nom
1990–1998 Haladás VSE
1998–2002 Rapid Vienna
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002–2006 Rapid Vienna 81 (1)
2006–2008 Napoli 37 (1)
2008–2010 Atalanta 65 (1)
2010– Bologna 33 (1)
Tim nasional
2005 Ostenrik U-21 25 (2)
2006– Ostenrik 25 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16 Mèi 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 16 Juli 2012

György Garics (lair ing Szombathely, 26 Agustus 1983; umur 37 taun) ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Ostenrik kalairan Honggari sing main kanggo klub Bologna, lan biyasa main ing posisi bèg.

Garics miwiti karir junioré ing klub Haladás VSE lan Rapid Vienna salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau. Sempet pindah ing Napoli[1] lan Atalanta,[2] sadurungé gabung karo Bologna ing taun 2010.[3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "SSC Napoli 2006–07 Annual Report" (PDF). SSC Napoli (ing basa Italian). Re-Published by direttanapoli.it. ca. October 2007. Dibukak ing 15 June 2011. Check date values in: |date= (pitulung)CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  2. "Napoli, le comproprietà risolte" (ing basa Italian). SSC Napoli. Dibukak ing 2009-06-28.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  3. "RAIMONDI ALL'ATALANTA, GARICS AL BOLOGNA" (ing basa Italian). Atalanta BC. 2010-08-09. Dibukak ing 2010-08-09.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat PÉropa 2008 Ostenrik