Gustaaf Willem baron van Imhoff

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Gustaaf Willem baron van Imhoff

Gustaaf Willem baron van Imhoff (Leer, Jerman 8 Agustus 1705 - Batavia, 1 November 1750), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 27. Dhèwèké maréntah antara taun 17431750.

Van Imhoff iku ditepangi amarga sing marahi pecahé keraton Mataram II dadi Surakarta lan Yogyakarta.


Uga delengen[besut | besut sumber]