Guru wilangan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Guru Wilangan ya iku cacahing wanda saben sagatra.

Tuladha:

Asmaradana

Aja turu soré kaki :(guru wilangan 8)
Ana dewa nganglang jagad :(guru wilangan 8)
nyangking bokor kencanané :(guru wilangan 8)
isiné donga tetulak :(guru wilangan 8)
sandhang kalawan pangan :(guru wilangan 7)
ya iku bageyanipun :(guru wilangan 8)
wong melèk sabar narima :(guru wilangan 8)

Deleng uga[besut | besut sumber]

Tembang

Tembang Jawa

Macapat


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Guru_wilangan&oldid=969154"