Guru (disambiguasi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Guru bisa ateges:

  • Guru - wong sing nduwé pagawéyan ngajar utawa ndhidhik.

Agama[besut | besut sumber]

Seni[besut | besut sumber]

  • Guru lagu - tibaning swara vokal ing saben gatra. Ana ing basa Indonésia guru lagu diarani rima.