Gunung Telamaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gunung Telamaya (cara Indonésia: Gunung Telomoyo), iku gunung sing dumunung ing Kabupatèn Semarang, Jawa Tengah. Gunung iki dhuwuré 1.894 m dpl. Ing pucuké dibangun menara-menara jaringan telekomunikasi. Gunung iki katon saka Salatiga, Ambarawa, lan Secang, Magelang.

Uga delengen[besut | besut sumber]