Gunung Pulosari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gunung Pulosari

Gunung Pulosari inggih punika salah satunggaling gunung geni ingkang dumunung ing Kabupaten Pandeglang, Banten, Indonésia. Gunung Pulosari boten nate njeblug ananging tetep wonte aktivitas fumarol ing lebet kaldéra.

Delengen Uga[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gunung_Pulosari&oldid=996635"