Gunung Pulosari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gunung Pulosari
Èlevasi 1,346 metres (4,416 ft)

Gunung Pulosari inggih punika salah satunggaling gunung geni ingkang dumunung ing Kabupaten Pandeglang, Banten, Indonésia. Gunung Pulosari boten nate njeblug ananging tetep wonte aktivitas fumarol ing lebet kaldéra.

Uga delengen[besut | besut sumber]