Gunung Pulosari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Gunung Pulosari
Èlevasi 1,346 metres (4,416 ft)

Gunung Pulosari inggih punika salah satunggaling gunung geni ingkang dumunung ing Kabupatèn Pandeglang, Banten, Indonésia. Gunung Pulosari boten naté njeblug nanging tetep wonte aktivitas fumarol ing lebet kaldéra.

Uga delengen[besut | besut sumber]