Guadalcanal, Sevilla

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Guadalcanal iku sawijining désa ing provinsi Sevilla, Spanyol. Désa cilik iki dadi misuwur déné jenengé uga diwènehaké marang Pulo Isatabu ing Kapuloan Solomon (1568). Jeneng iki kapilih déning Pedro de Ortega Valencia sing lair ing désa iki. Awaké iku bawahané juru jalajah lan navigator Spanyol, Álvaro de Mendaña de Neira.