Gryfów Śląski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gryfów Śląski
POL Gryfów Śląski COA.svg
Lambang Gryfów Śląski
120px
Lokasi Gryfów Śląski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Gryfów Śląski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Gryfów Śląski (Jerman Greiffenberg i. Schlesien) iku kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]