Gryfów Śląski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gryfów Śląski
POL Gryfów Śląski COA.svg
Lambang Gryfów Śląski
120px
Lokasi Gryfów Śląski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Gryfów Śląski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Gryfów Śląski (Jerman Greiffenberg i. Schlesien) iku kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]