Gran Torino

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Gran Torino ya iku filem déning digawé karo prodhuser, aktor, lan panulis Clint Eastwood. Film iki mlèbu kategori drama saka nagari Amérikah Sarékat.

Catethan Suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]