Gran Torino

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Disambig.svg
Kaca iki ngenani the film. Kanggo the Ford car, pirsani Ford Torino.
Gran Torino
Gambar:Gran Torino poster.jpg
Postér saka film Gran Torino
Juru arah Clint Eastwood
Juru gawé Clint Eastwood
Bill Gerber
Robert Lorenz
Juru adegan Nick Schenk
Juru carita Dave Johannson
Nick Schenk
Juru paraga Clint Eastwood
Bee Vang
Ahney Her
Juru musik Kyle Eastwood
Michael Stevens
Jamie Cullum
Sinématografi Tom Stern
Juru besut Joel Cox
Gary D. Roach
Kongsi
panggawé
Juru dum Warner Bros.
Tanggal babar
  • 12 Dhésèmber 2008 (2008-12-12)
Suwé
116 ménit
Nagara United States
Basa Inggris
Rantaman $33 million
Kalarisan $269,958,228

Gran Torino ya iku film déning digawé karo produser, aktor, lan panulis Clint Eastwood. Film iki mlèbu kategori drama saka nagari Amerika Serikat.

Catethan Suku[besut | besut sumber]

Pranala Njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gran_Torino&oldid=996596"