Gosong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gosong inggih punika istilah kanggé panganan ingkang nalika dipunolah kesuwen. Manawi panganan punika gosong padatabipun werninipun ireng lan manawi dipundhahar wonten raos pait.