Gorzów Śląski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gorzów Śląski
POL Gorzów Śląski COA.svg
Lambang Gorzów Śląski
120px
Lokasi Gorzów Śląski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Gorzów Śląski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Gorzów Śląski (Jerman Landsberg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.