Gorèng roti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Frybread
Frybread.jpg
JinisFlatbread
Panggonan asalNorth America
Woworan pokokDough, leavening agent, fat (oil, shortening, or lard)
Katerangan liyanéState bread of South Dakota
Buku masakan: Frybread  Médhia: Frybread
Taco frybread, taco India, utawa taco Navajo, yaiku roti fryb sing paling ndhuwur diwenehi macem-macem barang, biasane daging rempah-rempah utawa daging sapi, uga topping liyane sing umume ditemokake ing taco .
Roti goreng sing dimasak ing wajan wesi nalika potlatch pamakaman ing Tanana, Alaska .

Roti gorèng (uga roti sing digorèng ) yaiku olahan roti adonan sing rata, gorèng utawa gorèng minyak, nyingkat, utawa daging babi . Digawe nganggo bahan-bahan sederhana, roti fryb bisa dipangan dhewe utawa nganggo macem-macem topping kaya ta madu, selai, gula bubuk, daging rempah-rempah, utawa daging sapi. Roti gorèng uga bisa digawe dadi taco, kaya ta taco Navajo .