Gong Jin'ou

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Gong Jin'ou ("Piala Emas Murni") iku lagu kabangsané Tiongkok nalika Dhinasti Qing.

Tèks[sunting | Owah sumber]

Alihbasa[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gong_Jin%27ou&oldid=812470"