Gong Jin'ou

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Gong Jin'ou ("Piala Emas Murni") iku lagu kabangsané Tiongkok nalika Dhinasti Qing.

Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gong_Jin%27ou&oldid=812470"