Gong Jin'ou

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Gong Jin'ou ("Piala Emas Murni") iku lagu kabangsané Tiongkok nalika Dhinasti Qing.

Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]