Golèk banyu bening

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Golèk banyu bening iku paribasan sajeroning Basa Jawa sing tegesé meguru golèk kawruh sing becik.

Uga delengen[besut | besut sumber]