GTV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Global TV)
Jump to navigation Jump to search
GTV (Indonesia)
PT Global Informasi Bermutu
GTV (2017).svg
Slogan"Pilihan Terbaik Kulawarga Indonesia" (2017-saiki); "Global TV-Seru!" (2005-2008, 2013-2017); "Untuk Kulawarga Indonésia" (2008-2012); "100% Seru!" (2012-2013)
Diluncuraké8 Oktober 2002
Sing duwéPT Media Nusantara Citra Tbk
Kantor pusatJakarta, Indonésia
Saluran afiliasiMetro TV (2002-2003), RCtv (indinesia) (2002-Saiki), MNCTV (2003-Saiki)
Situs webhttp://www.globaltv.co.id
Kasumadyan nasional
Siaran terestrial
Bandar Lampung38 UHF
Bandung46 UHF
Banjarmasin28 UHF
Batam23 UHF
Denpasar47 UHF
Jakarta51 UHF
Jambi31 UHF
Jayapura36 UHF
Kadhiri25 UHF
Makassar43 UHF
Malang30 UHF
Manado28 UHF
Medan31 UHF
Padang37 UHF
Palembang36 UHF
Pekanbaru36 UHF
Pontianak33 UHF
Samarinda41 UHF
Semarang37 UHF
Surabaya50 UHF
Yogyakarta36 UHF
Siaran satelit
MNC Vision86
Siaran kabel
First Media11

GTV (Indonesia) (iku salah GTV siji stasiun télévisi swasta nasional ing Indonésia. Global TV) wiwitané mung arupa stasiun télévisi swasta lokal ing Jakarta lan sabanjuré njembaraké giyaran menyang 5 kutha gedhé saliyané Jakarta. Global TV duwé hak siar liga balap paling gèngsi ing donya, Formula 1, lan kajuwaraan donya balap antar nagara, A1. Kaloro ajang iki digiyaraké Global TV dhéwé. Global TV uga duwé hak siar ajang bal-balan gedhé dhéwé sadonya taun 2008, Euro 2008, bebarengan RCTI lan TPI. Direktur Utama Global TV wektu iki yakuwi Daniel Tatang Hartono.

Penyiar warta[besut | besut sumber]

Acara utama[besut | besut sumber]

Acara gawéan dhéwé lan MTV[besut | besut sumber]

  • Selebrita
  • Buletin iNews Pagi
  • Buletin iNews Siang
  • Buletin iNews Malam
  • APAAN NIH?
  • Program-program impor MTV Asia Tenggara:
    • MTV Ampuh
    • Pimp My Ride
    • MTV Nongkrong Bareng
    • MTV Global Room
    • MTV Salam Dangdut
    • MTV What's Up
    • MTV Nongkrong Bareng
    • MTV Rumah Gue
    • MTV Lokal Abies
    • MTV Musik Banget
    • MTV Tamu Istimewa
    • MTV Top 1 Pimp My Car
  • Obsesi
  • DRTV
  • Big Movies
  • Gadis Sampul
  • Sine TV
  • Abdel dan Temon Bukan Superstar
  • F1
  • Dreamgirls

Anime[besut | besut sumber]

Program Anak (Kartun Nickelodeon)[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]