Giring, Manding, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Giring
Désa
Giring kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Giring
Giring
Giring kapernah ing Jawa Wétan
Giring
Giring
Giring kapernah ing Indonésia
Giring
Giring
Koordhinat: 6°58′11″S 113°52′49″E / 6.96986°S 113.88039°E / -6.96986; 113.88039Koordhinat: 6°58′11″S 113°52′49″E / 6.96986°S 113.88039°E / -6.96986; 113.88039
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanManding
Kodhe laladan
administrasi
35.29.03.2006

Giring iku désa ing Kacamatan Manding, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Manding, Sumenep