Giri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Giri iku tembung ing basa Jawa sing disilih saka basa Sangskreta lan tegesé ya iku 'gunung'

Tokoh misuwur[besut | besut sumber]

Jeneng papan panggonan[besut | besut sumber]