Giri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Giri iku tembung ing basa Jawa sing disilih saka basa Sangskreta lan tegesé ya iku 'gunung'

Tokoh misuwur[besut | besut sumber]

Jeneng papan panggonan[besut | besut sumber]