Menyang kontèn

Giri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Giri iku tembung ing basa Jawa sing disilih saka basa Sangskreta lan tegesé ya iku 'gunung'

Tokoh misuwur[besut | besut sumber]

Jeneng papan panggonan[besut | besut sumber]