Giri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Giri iku tembung ing basa Jawa sing disilih saka basa Sangskreta lan tegesé ya iku 'gunung'

Tokoh misuwur[besut | besut sumber]

Jeneng papan panggonan[besut | besut sumber]


Disambig.svg
Punika kaca disambiguasi — satunggiling pitulung navigasi kanggé ngeteraken panjenengan marang artikel ingkang leres, antawisipun pinten artikel ingkang gadhah judul ingkang sami anging mbahas topik ingkang bènten. Menawi dhateng ing kaca puniki saking artikel sanèsipun, yogyanipun panjenengan ndandosi pranalanipun supados saged langsung manuju artikel ingkang leres.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Giri&oldid=1029299"