Gilbert Gottfried

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Gottfried, 2007

Gilbert Gottfried (dipunlairaken ing Amerika Serikat, 28 Februari 1955; umur 61 taun) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan panatacara saka Amérika.

Catheta suku[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gilbert_Gottfried&oldid=964304"