Gilbert Gottfried

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gottfried, 2016

Gilbert Gottfried (lair ing Amerika Serikat, 28 Fèbruari 1955; umur 61 taun) ya iku pelawak, aktor, lan panatacara saka Amérika.

Catheta suku[besut | besut sumber]