Gilbert Gottfried

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gottfried, 2016

Gilbert Gottfried (lair ing Amérika Sarékat, 28 Fèbruari 1955; umur 64 taun) ya iku pelawak, aktor, lan panatacara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]