Gilbert Gottfried

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gottfried, 2007

Gilbert Gottfried (lair ing Amerika Serikat, 28 Februari 1955; umur 59 taun) yaiku sawijining pelawak, aktor, lan panatacara saka Amérika.

Catheta suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gilbert_Gottfried&oldid=874238"