Gilad Shalit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gilad Shalit
גלעד שליט
28 Agustus 1986
Flickr - Israel Defense Forces - After 5 Years of Captivity.jpg
Kopral Gilad Shalit (foto saka kel. Shalit)
Papan kelairan Mitzpe Hila, Israel
Pengabdian tumrap  Israel
Pangkat 20px (רב-סמל (Rav samal, Sersan Kelas Siji)
Kesatuan Korps Lapis Baja
Perang Operasi Udan Musim Panas
Penghargaan Warga kaurmatan Paris, Roma, Miami, New Orleans, Baltimore, lan Pittsburgh

Gilad Shalit (basa Ibrani: גלעד שליט), lair 28 Agustus 1986; umur 36 taun) yaiku kopral ing Angkatan Pertahanan Israel (IDF). Ia asale saka Mitzpe Hila ing Galilea Kulon, lan nduweni kewarganegaraan ganda Israel lan Prancis.[1] Gilad menika tentara Israel pertami sing ditangkap dening kaum militan Palestina sawise Nachson Wachsman ing 1994.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Appel, Yoav; et al. (25 Juni 2006). "Shalit's dad: 'Hope is all we have left'". Jerusalem Post. {{cite news}}: Explicit use of et al. in: |first= (pitulung)[pranala mati permanèn]
  2. "Israeli forces enter north Gaza". BBC. 29 Juni 2006.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

{{subst:#if:|}} [[Kategori:{{subst:#switch:{{subst:uc:1986}}

|| UNKNOWN | MISSING = Taun lair ora ana {{subst:#switch:{{subst:uc:}}||LIVING=(wong urip)}}
| #default = Lair 1986

}}]] [[Kategori:{{subst:#switch:{{subst:uc:}}

|| LIVING  = Wong urip
| UNKNOWN | MISSING  = Taun pati ora ana
| #default = Pati 

}}]]