George Voorhis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
George Voorhis
Lair George Bates Voorhis, Jr.
(1923-08-31)Agustus 31, 1923
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Amérikah Sarékat
Pati Juli 7, 1989(1989-07-07) (umur 65)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Amérikah Sarékat
Bangsa American
Jeneng liya George Voorhees
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 1968-1970

George Bates Voorhis, Jr. (31 Agustus 19237 Juli 1989) iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]