George McCartney

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
George McCartney
GeorgeMcCartneyWHU2012.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa George McCartney
Dhuwur 183 m (600 ft 4.7 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka 3
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1998–2006 Sunderland 134 (0)
2006–2008 West Ham United 61 (1)
2008–2012 Sunderland 41 (0)
2010–2011 Leeds United (silihan) 32 (0)
2011–2012 West Ham United (silihan) 38 (1)
2012– West Ham United 2 (0)
Tim nasioanl
2000–2001 Irlandia Utara U-21 5 (0)
2001–2010 Irlandia Utara 34 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 14:13, 25 Agustus 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 11 Juli 2011 (UTC)

George McCartney (lair ing Belfast, 29 April 1981; umur 35 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Irlandia Lor sing main kanggo klub West Ham United F.C. biasa main ing posisi bèk.

McCartney miwiti karir senioré ing klub Sunderland lan pindah ing West Ham United F.C.[1] bali ing Sunderland A.F.C.[2] lan Leeds United A.F.C.[3][4] sadurungé ing taun 2011 gabung manèh karo West Ham United F.C.[5][6]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "West Ham sign defender McCartney". BBC Sport (BBC). 2006-08-08. Dijupuk 2007-06-12. 
  2. ^ "McCartney agrees Sunderland move". BBC Sport (BBC). 2008-09-01. Dijupuk 2008-09-01. 
  3. ^ "Sunderland's George McCartney in Leeds United loan". BBC Sport (BBC). 2010-09-23. Dijupuk 2010-09-26. 
  4. ^ "Premier League Defender Joins On Loan". LUFC Official Website. Leeds United. 2010-09-23. Dijupuk 2010-09-26. 
  5. ^ "George happy to be back". www.whufc.com. Dijupuk 10 August 2011. 
  6. ^ "McCartney completes Hammers switch". www.whufc.com. Dijupuk 1 July 2012. 

Pranala luar[besut | besut sumber]



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=George_McCartney&oldid=1086717"