Geoje

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Geoje inggih menika satunggaling kutha wonten ing provinsi Gyeongsang Kidul, Korea Kidul.Cacahing penduduk nalika taun 2009 menika wonten 229.500 jiwa. Kutha menika wonten sapérangan pulau, kanthi Pulau Geoje menika minangka pulau ingkang paling ageng.

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Pirsani ugi[besut | besut sumber]

Cithakan:Gyeongsang Kidul