Geneng, Bulukerta, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Geneng
Désa
Geneng kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Geneng
Geneng
Geneng kapernah ing Jawa Tengah
Geneng
Geneng
Geneng kapernah ing Indonésia
Geneng
Geneng
Koordhinat: 7°44′44″S 111°12′36″E / 7.745422°S 111.2099808°E / -7.745422; 111.2099808Koordhinat: 7°44′44″S 111°12′36″E / 7.745422°S 111.2099808°E / -7.745422; 111.2099808
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanBulukerta
Kodhe laladan
administrasi
33.12.18.2010

Geneng iku désa ing Kacamatan Bulukerta, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 maint: unrecognized language (link)