Gendéra Holland Lor

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Gendéra Noord-Holland

Gendéra Holland Lor (Basa Walanda: vlag van Noord-Holland) ya iku gendéra kang resmi ing Holland Lor. Gendéra Holland migunani wiwit tanggal 22 Oktober 1958 sakbanjuré disarujuki dèning Hoge Raad van Adel.Wernané kanthi asal saka Perisai Noord-Holland.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (Basa Walanda) Provincie Noord-Holland (2007): Over Noord-Holland - Historie