Gendéra Holland Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gendéra lan lambang nasionalGambar Holandia Kidul (rasio 2:3)
FIAV historical.svgGendéra Holandia Kidul kang migunani ing taun 1948 uga taun 1985

Gendéra Holland Kidul kagunakaké wiwit tanggal 15 Oktober 1985 nganti tanggal 22 Juni 1948. Gambar singa mènèk lan warna gendéra (abang lan kuning) dijupuk saka lambangé.