Menyang kontèn

Gendéra Flevoland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bendera Flevoland

Gendéra Flevoland yaiku salah sijiné gendéra kang ana ing donya saha diadopsi wiwit tanggal tanggal 19 Fèbruari 1989.[1].Gendéra Fleoland kapengkar déning telu warna yaiku biru, emas lan ijo. Gendéra Flevoland didadèkaké prlambang ing provinsi anyar kang direklamasi saka IJsselmeer. Garis kuning kang ana ing tengah tengah gendéra, kang ngelombang lan lurus, nandhakaké parubahan saka sagara banjur ing daratan. Werna kang nglambangaké rapa,kang ditandur kanggo syetabilake lemah yaiku warna biru:(banyu) lan ijo kanggo daratan..[2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. "The Low Countries: 4.2 Province of Flevoland (1986-JAN-01/NOW)". Diarsip saka sing asli ing 2011-06-04. Dibukak ing 2011-07-21.
  2. Flevoland at Flags of the World

Cithakan:Gendéra-Gendéra Nèderlan