Gendéra Flevoland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bendera Flevoland

Gendéra Flevoland ya iku salah sijiné gendéra kang ana ing donya saha diadopsi wiwit tanggal tanggal 19 Fèbruari 1989.[1].Gendéra Fleoland kapengkar déning telu werna ya iku biru, emas lan ijo. Gendéra Flevoland didadèkaké prlambang ing provinsi anyar kang direklamasi saka IJsselmeer. Garis kuning kang ana ing tengah tengah gendéra, kang ngelombang lan lurus, nandakake parubahan saka segara banjur ing daratan. Werna kang ngelambangake rapa,kang ditandur kanggo syetabilake lemah ya iku werna biru  :(banyu) lan ijo kanggo daratan..[2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Cithakan:Gendéra-Gendéra Nèderlan