Gendéra Finlandia

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Gendéra Finlandia
Flag of Finland.svg
Informasi Umum
Jeneng negara Finlandia
Sesebutan Siniristilippu
Proporsi 11:18
Dianggo wiwit 1918
Desain Salib Nordik
Dianggo Gendéra lan lambang sipil 100100
Penggango Nasional

Gendéra Finlandia (Siniristilippu - Gendéra Salib Biru) dijupuk ing taun 1918. Gendéra awujud lan nduwèni motif palang Skandinavia biru kanthi latar mburiputih. Werna biru ngelambangake mega lan werna putih ngelambangake salju saha ing wayah bengi putih ing mangsa ketiga ing Finlandia.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Gendéra Finlandia ing Wikimedia Commons.