Gendéra Bolivia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Rasio Gendéra 15:22

Gendéra Bolivia iki digawé utawa dianggo ing pamaréntahan wiwit taun 1851. Desain triwerna triwerna horisontal abang, kuning, ijo, kanthilambang Bolivia ing tengah-tengah. Gendéra sipil Bolivia ora ngunakake lambang nagara ing tengahé gendéra.

FIAV 100100.svg Civil flag and ensign. Flag ratio: 15:22
Naval ensign. Flag ratio: 2:3.

Sajarah Gendéra[sunting | besut sumber]

Deleng uga[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Bolivia&oldid=976143"