Gendéra Bolivia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rasio Gendéra 15:22

Gendéra Bolivia iki digawé utawa dianggo ing pamaréntahan wiwit taun 1851. Desain triwerna triwerna horisontal abang, kuning, ijo, kanthilambang Bolivia ing tengah-tengah. Gendéra sipil Bolivia ora ngunakake lambang nagara ing tengahé gendéra.

FIAV 100100.svg Civil flag and ensign. Flag ratio: 15:22
Naval ensign. Flag ratio: 2:3.

Sajarah Gendéra[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]