Gendéra Austria

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Flag of Austria.svg

Gendéra Austria kapérang saka telu garis warna horisontal ya iku abang, putih lan abang. Gendéra Austria lan Gendéra Denmark diarani kanggo désain gendéra kang paling tuwa ing donya.Gendéra Austria uga memper kaya gendéra nagara-nagara kang ana ing donya kaya ta:

Uga delengen[besut | besut sumber]