Gendéra Austria

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Flag of Austria.svg

Gendéra Austria kaperang saka telu garis werna horisontal ya iku abang, putih lan abang. Gendéra Austria lan Gendéra Denmark kasebut-sebut kanggo désain gendéra kang paling tua ing donya.Gendéra Austria uga memper kaya gendéra nagara-nagara kang ana ing donya kayata :

Deleng uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Austria&oldid=983037"