Gendéra Éstonia

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Gendéra Éstonia
Flag of Estonia.svg
Informasi Umum
Jeneng negara Estonia
Sesebutan Sinimustvalge
Proporsi 7:11
Dianggo wiwit 21 November 1918
Desain Triwarna
Dianggo Simbol Gendéra 110100
Penggango Nasional

Gendéra Estonia digawé wiwit tanggal 21 November 1918. Gendéra iki kagolong wujud gendéra triwarna horisontal: biru, ireng, lan putih. Ing Estonia, gendéra iku misuwur kanthi jeneng "sinimustvalge" (artiné "biru-ireng-putih").

Galeri[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Gendéra Éstonia ing Wikimedia Commons.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Éstonia&oldid=953406"