Gendéra Éritrea

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
FIAV 111111.svg Rasio Gendéra Éritrea: 1:2

Gendéra Eritrea disarujuki ing tanggal 5 Desember 1995, lan ngunakake wangun dasar gendéra Front Pambebasan Rakyat Éritrea, kanthi karangan kembang didadekake pralambang cabang zaitun saka gendéra taun 1952.


Galeri[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Éritrea&oldid=882304"