Gendéra Éritrea

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
FIAV 111111.svg Rasio Gendéra Éritrea: 1:2

Gendéra Eritrea disarujuki ing tanggal 5 Desember 1995, lan ngunakake wangun dasar gendéra Front Pambebasan Rakyat Éritrea, kanthi karangan kembang didadekake pralambang cabang zaitun saka gendéra taun 1952.


Galeri[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Éritrea&oldid=888502"