Gendéra Éritrea

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
FIAV 111111.svg Rasio Gendéra Éritrea: 1:2

Gendéra Eritrea disarujuki ing tanggal 5 Desember 1995, lan ngunakake wangun dasar gendéra Front Pambebasan Rakyat Éritrea, kanthi karangan kembang didadekake pralambang cabang zaitun saka gendéra taun 1952.

Galeri[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]