Gendéra Éritrea

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
FIAV 111111.svg Rasio Gendéra Éritrea: 1:2

Gendéra Eritrea disarujuki ing tanggal 5 Dhésèmber 1995, lan nggunakaké wangun dhasar gendéra Front Pambebasan Rakyat Éritrea, kanthi karangan kembang didadèkaké pralambang cabang zaitun saka gendéra taun 1952.

Gladri[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]