Gelanggang Seniman Merdeka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gelanggang Seniman Merdeka iku jeneng perkumpulan seniman seng digawé pertama kali karo Chairil Anwar lan rencang-rencang e, ya iku para sastrawan lan seniman seng racaké karan angkatan 45[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Van Hoeve; Hassan Shadily. Ensiklopedia Indonesia, Jilid 7. Jakarta: Ichtiar Baru. k. 1098.  Cite nganggo paramèter lawas |coauthor= (pitulung)