Gavin McInnes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gavin McInnes
Gavin-McInnes-2015.png
McInnes, 2015
LairGavin Miles McInnes
(1970-07-17) Juli 17, 1970 (umur 49)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Hitchin, England
BangsaAmerican
Jeneng liyaGavin Miles McInnes
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif2009-2015
BojoEmily Jendrisak (m. 2005)
Anak3
Sana jaringanhttp://www.compoundmedia.com/

Gavin Miles McInnes (lair ing Amérikah Sarékat, 17 Juli 1970; umur 49 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]