Gambar:Xsampa- L.png

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Xsampa-_L.png(43 × 22 piksel, ukuran barkas: 987 bytes, jinis MIME: image/png)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan[besut]

IPA symbols, detail from Image:Ipa-chart-suprasegmentals.png, in the w:Gentium typeface, size=22.

Original image drawn by User:Nohat. Uploaded to en.wp by User:Fabiform.

Lisènsi[besut]

GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
w:id:Creative Commons
atribusi andum mèmper
Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu ngatribusi karya kanthi cara sing ditemtokaké déning sing nggawé utawa sing ngidini (nanging aja kanthi cara sing miturut sampéyan dhéwé bokmanawa bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.
Tag lisènsi iki ditambahaké nèng berkas iki minangka bagéyané panganyaran lisènsi GFDL.

Log unggah asli[besut]

  • 2004-03-03T00:33:45 . . Fabiform (Talk | contribs) . . 43×22 (987 bytes) (IPA symbols, detail from Image:Ipa-chart-suprasegmentals.png.)

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki11 Sèptèmber 2008 08.53Gambar cilik kanggo owahan 11 Sèptèmber 2008 08.5343 × 22 (987 bytes)GrinReverted to undeleted version (new one lost in the Big Image Death event)
29 Juli 2007 13.44Ora ana miniatur46 × 22 (645 bytes)Kjoonleetransparency
16 Novèmber 2005 04.45Gambar cilik kanggo owahan 16 Novèmber 2005 04.4543 × 22 (987 bytes)ChongDae{{GFDL}} from en:

Kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki: